Termékeink

Mobildaruk

Mobildaruk

A Liebherr autódaruk palettája a kéttengelyes 35 tonnás darukkal kezdődik és egészen a nagy, 1200 tonnás, teherbírású 9 tengelyes darukig terjed. A gyorsan mozgó terepjáró daruk, a teherautó alvázra szerelt daruk, a kompakt daruk, a nagy teherbírású rácsos gémű daruk világszerte használatosak. A hosszú gémszerkezet, magas emelési kapacitás, átfogó kényelmi és biztonsági rendszerek és a rövid felállási idő teszi rugalmassá és gazdaságossá ezeket a darukat.

Lánctalpas daruk

Láctalpas daruk

Az LR-lánctalpas darukat világszerte használják ott, ahol a legnehezebb terheket kell biztosan és gazdaságosan mozgatni. A daruk kiváltképp meggyőző teherbírással és terhelőnyomatékkal rendelkeznek, melyekhez nagy emelési magasságok és kiterjedt hatósugár tartozik. A sokszínűen variálható gémrendszer és a 3000 tonnás maximális teherbírás, egy igen széles tartományú felhasználást kínál.

Mobil építődaruk

Mobil építődaruk

A Liebherr MK-sorozat tagjainál, a mobil építődarukban, egyesül a klasszikus autódaruk mobilitása és a toronydaruk funkcionális előnye. Az MK-darukat úgy tervezték, hogy gombnyomásra egy ember is képes munka kész állapotba állítani őket. Ezeknek, az úgynevezett „taxidaruknak” napi több átállás sem jelent problémát. A modern autódaru karosszéria optimális manőverezőképességet biztosít.